A--0A-EX - EX - U2-0

Försäkra din lägenhet

Försäkra din lägenhet

När du väl har en lägenhet, oavsett om den är en bostadsrättslägenhet eller en hyreslägenhet, måste du ha en hemförsäkring. När du letar efter olika billiga försäkringar så bör du känna till de saker som sänker försäkringspremien på hemförsäkringen.

Många försäkringsbolag erbjuder en lägre försäkringspremie om du har ytterligare en försäkring, t.ex. bilförsäkringen i samma försäkringsbolag. Flera försäkringsbolag ger också rabatter på försäkringen för lägenheten om du har brandlarm, brandstege, brandsläckare, inbrottslarm eller en säkerhetsdörr i lägenheten.

H-EX - EX - U2-1

Försäkra en hyreslägenhet

Försäkra en hyreslägenhet

För hyresrättslägenhet räcker det att du har en försäkring som täcker ditt så kallade lösöre, vilket är alla dina saker som du har i lägenheten. Denna typ av försäkringar brukar inte vara jättedyra och något av de billigaste försäkringsbolagen för hyresrätter är Folksam.

Försäkra din bostadsrättslägenhet

Försäkra din bostadsrättslägenhet

Om du bor i bostadsrätt finns det oftast krav på dig som lägenhetsrättsinnehavare att he en mer täckande försäkring än den som krävs av en person som bor i hyresrätt. Bostadsförsäkringen ska förutom att täcka dina egna personliga tillhörigheter även täcka skador som du eller din lägenhet kan orsaka på fastigheten. Försäkringen för en bostadsrätt är lite dyrare med hos framförallt Moderna och If kan du hitta billiga till låga priser för bostadsrätter.

H-EX - EX - U2-2
I-EX - EX - U2-3

Allt intressant om att hyra lägenhet

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om att hyra lägenhet men också en del kul och lustiga saker gällande att hyra lägenhet.Meny - Hyra lägenhet
Till förstasidan på www.hyra-lagenhet.seHögst upp på sidan om att hyra lägenhetLängst ned på sidan om att hyra lägenhet
SverigeUtomlandsFöretagNyheter