Köpa Lägenhet

Det finns många ställen på nätet där det annonseras ut lägenheter till försäljning och några av de bästa ställena att hitta en lägenhet att köpa på är:

  • Hemnet är Sveriges största site för villor och lägenheter.
  • Svensk fastighetsförmedling är Sveriges största mäklare och har många lägenheter till salu.
  • Blocket har många lägenheter som säljs privat.

Låna pengar till en lägenhet

Låna pengar till en lägenhet

Att köpa en lägenhet innebär oftast att du behöver låna massa pengar vilket i bland kan vara svårt om man inte kan lägga upp en insats. Reglerna hos de flesta långivare är att man får låna till max 75% av marknadsvärdet (det pris som du betalt). Detta innebär att om du köper en lägenhet för 1 miljon kronor måste han 250.000 kr att lägga upp kontant eller låna på annat sätt till lägenheten.

För att låna dessa extra pengar till huslånet måste vissa personer ta dyra lån hos mindre seriösa låneinstitut vilket kan vara dubbelt så dyrt som det vanliga banklånet. Ett bra elternativ är att ta ett så kallat blancolån, d.v.s. lån utan säkerhet, hos en riktig bank.

Köpa en hyreslägenhet svart

Köpa en hyreslägenhet svart

Att köpa en hyreslägenhet svart kan vara en mycket dum idé. Det finna många som betalt fastighetsägare eller tidigare hyresrättsinnehavare mycket stora belopp för att få ett förstahandskontrakt och strax efter blivit vräkta.

Om en fastighetsägare kan tänka sig sälja en hyreslägenhet svart till dig kan fastighetsägaren också tänka sig att vräka dig så att lägenheten blir ledig och kan säljas svart igen.


Allt intressant om att hyra lägenhet

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om att hyra lägenhet men också en del kul och lustiga saker gällande att hyra lägenhet.Meny - Hyra lägenhet
Till förstasidan på www.hyra-lagenhet.seHögst upp på sidan om att hyra lägenhetLängst ned på sidan om att hyra lägenhet
SverigeUtomlandsFöretagNyheter