A--0A-EX - EX - U2-0

Att hyra Lägenhet

Att hyra Lägenhet

De allra flesta väljer att hyra sin första lägenhet vilket kan vara klokt.

När du flyttar till lägenhet för första gången har du oftast inte så mycket pengar och att du inte heller har rotat dig på arbetsmarknaden eller planerar att skaffa familj. Därför är den första lägenheten också oftast bara ett kortvarigare boende som är bra att prova på.

I-EX - EX - U2-1

Hyra en bra lägenhet

Hyra en bra lägenhet

Det finns många sätt man kan göra för att hitta en bra lägenhet att hyra men det viktigaste är nog din egna drivkraft och idérikedom. Att ringa runt till olika fastighetsägare och presentera sig och framhäva att du är skötsam och varken röker, dricker, har barn eller festar på nätterna samt att du gärna hjälper till med fastigheten som att städa trapphuset förbättrar alltid dina chanser att få en bra lägenhet. Även om fastighetsägaren säger att det inte finns några lägenheter ska du fråga igen och undra om ni kan träffas så han/hon verkligen få se hur trevlig och skötsam du är. Om du inte får någon lägenhet kan de vara bra att besöka fastighetsägaren ändå och prata med honom/henne.

Du ska naturligtvis använda ditt kontaktnät för att hitta en bra lägenhet och använd gärna Google+ eller Facebook.

Annonser för lägenhet

Hitta en Lägenhet

Hitta en Lägenhet

Det finns flera olika möjligheter att annonsera om lägenheter som t.ex. lokalpress eller lokala webbsidor ofta knutna till lokaltidningen. De större siter på nätet för att hyra ut eller hyra lägenheter är:

  • Bopunkten har många lägenheter över hela Sverige.
  • Lägenhetsbyte hjälper till om du vill byta lägenhet med någon.
  • Lgh har en del lägenheter.
I-EX - EX - U2-2
I-EX - EX - U2-3

Allt intressant om att hyra lägenhet

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om att hyra lägenhet men också en del kul och lustiga saker gällande att hyra lägenhet.Meny - Hyra lägenhet
Till förstasidan på www.hyra-lagenhet.seHögst upp på sidan om att hyra lägenhetLängst ned på sidan om att hyra lägenhet
SverigeUtomlandsFöretagNyheter